svg
Post Image

Vill ni ha en personlig genomgång av era LinkedInannonser?

Är du osäker på om du gör rätt när du annonserar på LinkedIn? Behöver du en genomgång av dina kampanjer och inställningar i Kampanjhanteraren för att försäkra dig om att du får ut så mycket som möjligt av dina satsningar?

Just nu har jag ett erbjudande där jag går igenom era kampanjer och inställningar och tar fram en anpassad genomgång/utbildning där ni får konkreta tips för hur ni kan öka era resultat. Jag besvarar också eventuella frågor ni har kring er marknadsföring på LinkedIn.

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert.

Hur går det till?

  • Ni ger mig information om vad ni vill uppnå och vem ni vill nå utifrån ett frågeformulär
  • Jag går igenom era kampanjer och era inställningar och tittar på vad ni kan göra för att nå uppsatta mål
  • Vi kör en genomgång via videomöte där jag steg för steg går igenom vad ni kan göra för att öka era resultat och få ut så mycket som möjligt av era satsningar.
  • Efter genomgången kan ni antingen jobba vidare själva eller fortsätta ta hjälp av mig vid behov.

Vad kostar det

Kostnaden varierar beroende på hur mycket tid jag behöver lägga. När ni fyllt i frågeformuläret kommer jag att kunna ge er en offert för arbetet.

Vem är utbildaren?

Jag heter Sofie Lövgren och har 17 års erfarenhet av marknadsföring, 7 år som Marknadschef på Honda Sverige och John Deere International och 10 år som frilansande Digital Specialist. Jag har jobbat med en rad olika varumärken och byråer och har utbildat över 300 företag i hur de kan få bättre resultat på digitala medier. De företag jag jobbat med och utbildat ser en markant förbättring av sina resultat. En av mina kunder har hamnat på Medieakademins lista över Facebooksidor som presterar bäst i Sverige tre år i rad. 2022 fick vi en 8:e placering.

Du kan läsa mer om mig här och se ett urval av de företag jag jobbat med här.

Hur kan jag ta del av erbjudandet?

Fyll i formuläret så återkommer vi med en offert.

svgEngagerade frilansare gör skillnad - men när ska du anlita?
svg
svgNext Post

Leave a reply