svg

Portfolio

ARCH Motorcycles

Genom Öhlins har jag även haft det stora nöjet att jobba i ett projekt för ARCH Motorcycles som ägs av Keanu Reeves och Gard Hollinger. För ARCH, och i samarbete med Öhlins, har jag tagit fram och hanterat kampanjer och innehåll kopplat till en tävling.

Life Science

Genom mina arbete med byråer som Narva, Greatland och Contitude har jag väldigt stor erfarenhet att jobba med företag inom Life Science, både B2C och B2B.

Kattjouren

Utöver att ha bidragit till att rädda tusentals djur har jag genom mitt jobb med Kattjouren även tagit en 8:e plats 2022 när Medieakademin listar Facebooksidor som får bäst resultat i Sverige. År 2020 och 2021 låg vi på plats 18 och 19.

Aller Media

Under 2022 tog jag fram och hanterade kampanjer för Aller Medias Influencernätverk Sparks. Kampanjen bidrog till att nerladdningarna av appen ökade med 1 142% i snitt

Öhlins Racing

För Öhlins Racing har jag hjälpt till att ta fram en global struktur och strategi för deras sociala medier som vi håller på att implementera. Jag jobbar också aktivt med varumärkesbyggande satsningar på sociala medier för samtliga av Öhlins Facebook och Instagramkonton.

Frölunda Torg

Frölunda Torg anlitade mig för att hjälpa dem att jobba rätt på sociala medier och lära upp deras marknadsavdelning hur de kunde få resultat. När vi mätte resultaten efter ett år hade de ökat sin räckvidd på Facebook med 800 % i snitt och sitt engagemang med 500% i snitt. På Instagram var ökningen i engagemang uppe på imponerande 1 800% i snitt.